Промислове будівництво заводів

Промислове будівництво заводів

27.07.2018

Будівництво промислових приміщень вимагає особливо відповідального підходу. Зазвичай вимоги до промислових заводських будівель набагато вище, ніж до простих ангарів або складів. Технічні характеристики заводських приміщень повинні бути на високому рівні.

Сучасні заводи все частіше розташовуються в швидкомонтованих будівлях. Проекти для таких приміщень розробляються з урахуванням всіх навантажень, як зовнішніх, так і внутрішніх, пов’язаних з роботою заводу.

Будівля, в якій може розташовуватися завод, повинно мати такі обов’язкові характеристики:
1. Бути надійним і безпечним.
2. Витримувати навантаження і вібрації від працюючих важких механізмів і пересування транспорту по заводу.
3. Бути оснащені надійною системою вентиляції.
4. Мати достатньо вікон для проникнення денного світла в цеху.
5. Матеріали, з яких виконано будівництво цеху, не повинні викликати алергії і бути цілком безпечними для людей.

При проектуванні заводських приміщень особлива увага приділяється системам вентиляції і іншим інженерним системам і комунікаціям. Створюються умови для максимально комфортної та ефективної роботи заводу. Всі заводські приміщення повинні бути зручні для пересування робітників і техніки по цехам. Звичайно, при проектуванні заводських приміщень враховується спрямованість і особливості конкретного виробництва. Виходячи з експлуатаційних вимог, створюється адаптований проект заводського приміщення.

Використання сучасних технологій будівництва будівель на основі металевого каркаса дозволяє зводити промислові будівлі в будь-який час року за вельми короткий термін. По міцності такі будова не поступається більш капітальним будівлям, а ось час будівництва і фінансові вкладення набагато менше. Якщо виробничий процес дозволяє використовувати такі будівлі, то швидкобудуюємі цеха є оптимальним варіантом.

БК «Солід» має багатий досвід в питанні будівництва різних промислових і виробничих приміщень. Кваліфіковані співробітники відповідально виконують роботи. Ми використовуємо тільки якісні будівельні матеріали і суміші. Всі будівельні роботи виконуємо якісно і в обумовлені терміни. БК «Солід» – надійний партнер, який не підведе!