Будівництво фасадів під ключ

Будівництво фасадів під ключ

27.07.2018

Зовнішній вигляд грає важливу роль для будівлі будь-якого призначення. Якщо ми говоримо про торгові центри або бізнес-будівлі, люди в першу чергу звертають увагу на фасад, і лише потім на вивіски та написи. Якщо ж мова йде про виробничі та складські приміщення, то людям набагато приємніше і психологічно комфортніше працювати в красивих і кольорових приміщеннях.

Компанія БК «Солід» здійснює будівництво будь-яких фасадів під ключ. Різноманітні сучасні матеріали дозволяють не тільки поліпшити зовнішній вигляд будівлі, але і одночасно з цим утеплити його і поліпшити ізоляційні показники приміщень.

Фасадні покриття повинні не тільки покращувати вигляд будівлі, але і надійно захищати його від корозії і негативного впливу зовнішнього середовища. Ще одна особливість фасадних матеріалів в тому, що вони повинні бути стійкі до перепадів температур і не деформуватися при високих або низьких температурних показниках.

Сендвіч-панелі показали себе як прекрасний матеріал для оформлення фасадів будівель. Такі панелі практично нечутливі до різних температурних змін, не втрачають герметичності на з’єднаннях ні в спеку, ні в холод. До того ж, сендвіч-панелі виступають в ролі прекрасного утеплювача і шумоізолятора. Різноманітність колірної гами і зовнішньої текстури панелей дозволяють втілювати в життя найрізноманітніші дизайнерські ідеї.

Переваги використання сендвіч-панелей для оформлення фасадів будівель:
1. Простий і швидкий монтаж панелей в будь-який час року, незалежно від погодних умов.
2. Легкий догляд за фасадом будівлі.
3. Плити надійно з’єднуються між собою, що додатково захищає будівлю від впливу зовнішніх факторів.
4. Плити дуже стійкі до вологи, прекрасно захищають будівлі навіть в дуже вологому кліматі.
5. Вентильована зона, яка формується в процесі створення фасаду, дозволяє всій зайвій волозі безперешкодно йти, не утворюючи конденсат на будівлі.

Сучасні матеріали і технології будівництва відкривають перед вами безліч можливостей. Фахівці БК «Солід» професійно і «під ключ» втілять всі ваші ідеї в життя.