промислове будівництво зерносховищ

Промислове будівництво зерносховищ

10.07.2018

Будівництво зерносховищ – дуже відповідальний етап розвитку агробізнесу, від якого багато в чому буде залежати прибуток компанії. Сьогодні бізнес розвивається дуже швидкими темпами, відкриваються нові ринки для продажу зерна. Виникає потреба в будівництві нових, сучасних зерносховищ, в яких врожай буде добре зберігатися і не псуватися передчасно. Адже зіпсований врожай – це велика шкода для аграрія. Тому довіряти будівництво зерносховищ слід тільки професіоналам.

Зерносховища відносяться до вузькопрофільних об’єктів. Такі будівлі складно використовувати ще для чогось, крім їх основного призначення. Тому при будівництві зерносховищ ми керуємося саме експлуатаційними особливостями і вимогами, висунутими до конкретного приміщення.

Проект кожного побудованого нами зерносховища розроблявся під кожного замовника індивідуально, з урахуванням всіх особливостей. В основі кожного сховища лежить типовий проект, в який ми вносимо зміни відповідно до побажань замовника. Особливу увагу ми приділяємо системі вентиляції, теплоізоляції і системі контролю над вологістю повітря. Приміщення повинно бути максимально функціональним і зручним для роботи персоналу.

Переваги наших зерносховищ:

1. Максимальна функціональність приміщення.
2. Мінімальні терміни будівництва.
3. Доступна ціна на будівництво.
4. Ми використовуємо тільки якісні матеріали для будівництва.
5. Наші сховища безпечні і надійні.
6. Висока стійкість сучасних будівельних матеріалів до негативного впливу навколишнього середовища.

БК «Солід» здійснює повний цикл будівництва зерносховищ. Замовивши будівництво у нас, ви можете бути впевненими, що ми закінчимо роботи в обумовлені терміни, зробимо все швидко і якісно.