швидкомонтовані склади

Промислове будівництво швидкомонтованих складів

02.07.2018

З розвитком бізнесу зростає і потреба в спеціалізованих приміщеннях, таких як склади, ангари і сховища. Завдяки сучасним технологіям будівництва швидкомонтованих будівель споруда таких приміщень не займає багато часу і цілком доступна за ціною.

Переваги швидкомонтованих складів:
1. Висока швидкість зведення будівлі.
2. Низька вартість будівельних матеріалів.
3. Простий монтаж каркаса і панелей.
4. Можливість в майбутньому змінити планування, зменшити або збільшити приміщення без зупинки виробництва.
5. Надійність і безпека приміщення.
6. Висока стійкість швидкомонтованих складів до корозії, зовнішніх і внутрішніх негативних факторів.

Промисловим будівництвом складів займаються компанії, що спеціалізуються на будівництві швидкомонтованих будівель. У БК «Солід» робота над кожним складом починається з спілкування з замовником, визначення цілей споруди. Формуються основні параметри і вимоги до майбутнього будинку. Замовник вибирає матеріали для будівництва. Ми працюємо тільки з якісними, сертифікованими будівельними матеріалами. Такий підхід дозволяє нам бути впевненими в якості і безпеці побудованих нами будинків.

Після обговорення всіх параметрів і побажань замовника, наші фахівці виїжджають на місце будівництва. Оцінюють стан грунту. Формують перелік підготовчих до будівництва робіт.

Відповідно до складеного проектом будівлі, закуповуються матеріали. Монтаж відбувається на підготовленій земельній ділянці. Наші співробітники суворо дотримуються всіх технічних норм і правил монтажу та будівництва.

Особливу увагу ми приділяємо покрівлі будівлі і покрівельним матеріалам. Сучасні матеріали дозволяють створювати покрівлі різної архітектури, при цьому абсолютно герметично, без швів і стиків, покривати їх покрівельними покриттями.

Закінчуємо роботу над об’єктом ми тільки тоді, коли всі роботи повністю завершені і приміщення може бути введено в експлуатацію. Наша компанія надає повний спектр послуг з промислового будівництва швидкомонтованих складів.