промислові ангари

Промислове будівництво ангарів

02.07.2018

Промислові приміщення різного призначення завжди повинні відповідати чітким вимогам безпеки. Технічні характеристики таких приміщень дуже важливі, адже будівлі повинні витримувати великі навантаження і бути придатними для роботи персоналу.

Ось стандартні вимоги, яким повинен відповідати будь-який промисловий ангар:
1. Безпека для робітників. Приміщення повинно відповідати всім санітарно-гігієнічним нормам і бути придатним для роботи людей всередині будівлі.
2. Планування ангара повинне бути виконане у відповідності з особливостями конкретного виробництва і бути зручнім для роботи.
3. Ангар повинен бути побудований з незапальних матеріалів.
4. Будівля має витримувати як зовнішні навантаження – сніг, град, сильний вітер, так і внутрішні вібрації від роботи і пересування важких механізмів по ангару.
5. Система вентиляції повинна бездоганно виконувати свої функції.

Вимоги до промислових ангарів трохи вище, ніж до звичайних швидкомонтованих будівель, тому будівництво таких об’єктів варто довіряти тільки професіоналам.

Важливу роль при будівництві промислових ангарів грає зовнішній вигляд будівлі та внутрішнє оздоблення приміщення. Будівля має бути максимально комфортною для роботи персоналу. Освітлення і гамма кольорів повинні не пригнічувати людей, а навпаки, допомагати залишатися бадьорими і якісно виконувати свою роботу.

При будівництві промислових ангарів БК «Солід» особливу увагу приділяє облаштуванню промислової підлоги. Підлога в промисловому ангарі повинна витримувати дуже великі навантаження, при цьому покриття не повинно кришитися і тріскатися. Прибирання ангарного приміщення також повинно проходити максимально швидко і ефективно. Для цього ми додаємо в суміш для заливки підлоги спеціальні компоненти, які дозволяють створити неймовірно міцну підлогу, яка витримує великі навантаження і не вбирає мастильні матеріали, іншими словами, будь-які плями видаляються з підлоги досить легко.

Співробітники компанії БК «Солід» відповідально підходять до кожного замовлення. Проекти будинків розробляються з урахуванням всіх побажань клієнта. Ми завжди підтримуємо зв’язок з нашими клієнтами. Довіряйте будівництво професіоналам і ваші будівлі будуть міцними, надійними і безпечними.