швидкомонтовані будівлі

Будівництво швидкомонтованих будівель

02.07.2018

Будівництво нового приміщення, безсумнівно, вимагає часу і фінансових вкладень. Завдяки розвитку технологій і сучасних будівельних матеріалів час будівництва швидкомонтованих будівель вдається скоротити до мінімальних термінів. При цьому будова виходить міцниою і надійною. Використання сучасних утеплювачів і обшивальних матеріалів дозволяє зробити швидкобудуюємі будівлі не тільки міцними, але і теплими, комфортними для роботи людей.

Швидкомонтовані каркасні будівлі отримали широке застосування завдяки незаперечних переваг. Такі будівлі використовують в якості сховищ різного спрямування, ферм для утримання тварин, торгових центрів і офісних приміщень, різних ангарів.

Ангари, побудовані компанією БК «Солід», легко витримують будь-які несприятливі впливу навколишнього середовища. Таким приміщенням не страшний дощ, град, сильний вітер. Герметичність досягається завдяки особливому методу з’єднання між собою будівельних панелей і покрівельних матеріалів. Сендвіч-панелі – це легкий і міцний будівельний матеріал, який не втрачає своїх властивостей ні в спеку, ні в холод. Відмінна термостійкість робить цей матеріал практично універсальним.

Компанія БК «Солід» надає весь спектр послуг з будівництва ангарів та інших швидкомонтованих будівель. Проект кожної будівлі розробляється з урахуванням побажань клієнта. Будівля розробляється таким чином, щоб воно було максимально зручним для експлуатації. Різноманітні фасадні дозволяють створювати ангари не тільки зручні та практичні всередині, але і красиві зовні.

Ми гарантуємо індивідуальний підхід до кожного замовника. Наші фахівці виїжджають на місце майбутнього будівництва, оцінюють стан грунту, проводять дослідження щільності ґрунту. Далі ми готуємо земельну ділянку до будівництва. Після того, як майданчик готовій, наші будівельники збирають металевий каркас ангара. Далі каркас обшивається сендвіч-панелями, покрівельними і фасадними матеріалами, заливається підлога. Роботи над будівництвом ангара припиняються тільки тоді, коли приміщення повністю готове до експлуатації. БК «Солід» – це надійний забудовник, якому можна довірити будівництво будь-якої швидкомонтованої будівлі.