виготовлення металоконструкцій

Металоконструкції як основа будівель

30.06.2018

Сучасні будівельні матеріали дозволяють створювати швидкобудівні будівлі в найкоротші терміни. Сьогодні з’являється все більше будівель, в основі яких лежить металевий каркас, обшитий утеплювальними і фасадними матеріалами. Чому швидкобудівні будівлі з металоконструкцій отримали таку широку популярність? Відповідь проста: низька вартість та висока швидкість будівництва. При цьому готові будови за експлуатаційними характеристиками не поступаються більш капітальним і громіздким будівлям.

Наша компанія має багатий досвід в питанні будівництва швидкомонтованих будівель на основі металоконструкцій. Ми використовуємо тільки якісні будівельні матеріали, сурово дотримуємося технологію будівництва та монтажу. Замовивши у нас виготовлення металоконструкції, ви можете бути впевненими в безпеці і надійності споруди.

Будинки, зведені за допомогою металевого каркаса, використовують для самих різних цілей. У таких приміщеннях можуть розміщуватися:
• ангари;
• сховища і зерносховища;
• різні склади;
• гаражі;
• виробничі об’єкти;
• офісні приміщення;
• магазини і т.д.
Завдяки не складний процес монтажу з металоконструкцій створюють приміщення різної архітектурної форми і планування.

Для зведення приміщень, які відрізняються великою площею, металоконструкція є ідеальним рішенням. Адже на будівництво капітального приміщення знадобитися не один місяць, і вартість матеріалів при такій будові буде значною. При будівництві швидкомонтованих будівель на основі металевого каркаса замовник економить і час, і гроші.

Наша компанія надає весь спектр підготовчих і монтажних робіт при будівництві швидкомонтованих будівель. Ми гарантуємо якість і безпеку побудованих нами приміщень. Звернувшись до нас, ви довірите будівництво вашого будинку професіоналам. Ми постійно підтримуємо зв’язок з нашими замовниками, при проектуванні будинків враховуємо всі побажання клієнтів і особливості кожного приміщення.