Якісне будівництво промислових монолітних будівель

Промислове будівництво монолітних будівель

28.07.2018

Технологія монолітного будівництва промислових будівель дозволяє в короткі терміни зводити великі будівлі, які відрізняються міцністю і надійністю. Такий тип будівництва оптимальний для поверхових будівель різної форми.

Процес будівництва монолітних будівель можна розділити на такі основні етапи:
1. Підготовка земельної ділянки. Аналіз і ущільнення грунту.
2. Комплекс фундаментних робіт.
3. Установка опалубки.
4. Формування арматурного каркаса будівлі.
5. Заливка бетону і формування моноліту.

При будівництві монолітних будівель основну роль грає якість будівельних матеріалів і сумішей. Якщо використовувати неякісні компоненти, бетон буде мати низьку якість і незабаром почне кришитися. БК «Солід» використовує в своїй роботі тільки якісні, сертифіковані матеріали.

До основних переваг монолітного будівництва відносять:
1. Висока швидкість будівництва.
2. Відсутність обмежень в конфігурації будівель.
3. Відсутність швів і стиків.
4. Довговічність таких будівель.
5. Висока енергоефективність монолітних будівель.

Кваліфіковані співробітники компанії БК «Солід» професійно виконують всі проектні та будівельні роботи по промисловому будівництві монолітних будівель. Безумовно, монолітні будинки вважаються одними з найбільш міцних і надійних будівель. Довіряйте будівництво професіоналам і будівля буде служити вам багато років. Для отримання більш конкретної інформації зв’яжіться з нами будь-яким зручним для вас способом.

Сучасні матеріали і технології будівництва дозволяють проводити роботи в будь-який час року, незалежно від погодних та температурних умов. БК «Солід» завжди враховує всі побажання клієнтів, виконує всі роботи в обумовлені терміни.