Будівництво виробничих приміщень в Україні

Будівництво виробничих приміщень

23.03.2018

Технічні вимоги до виробничих приміщень зазвичай вище, ніж до складських приміщень. Таке приміщення повинно відповідати вимогам виробництва. При будівництві виробничого приміщення необхідно враховувати такі фактори, як:

– потенційні небезпеки виробництва. Приміщення повинно бути максимально безпечним для робітників. Будівельні матеріали не повинні мати запах, виділяти шкідливі випаровування в повітря, викликати алергію.

– пожежо і вибухонебезпечність повинні бути на високому рівні. Приміщення повинно бути оснащено системою аварійного оповіщення.

– професійний розрахунок і правильне технічне виконання інженерних систем і комунікацій.

– можливість розширення виробничого приміщення без зупинки виробничого процесу.

– естетичний зовнішній вигляд, внутрішня обробка для більш комфортних умов роботи персоналу.

Завдяки інноваційним технологіям будівництва і використання сучасних будівельних матеріалів, швидкобудуюємі будівлі відповідають всім вимогам виробництва. До того ж, будівельні і монтажні роботи можна проводити незалежно від погодних умов і пори року. Фахівці «БК СОЛІД» при будівництві виробничих приміщень враховують всі фактори, що впливають на будівлю. Адже при будівництві виробничих приміщень необхідно враховувати не тільки зовнішнє навантаження на будівлю, але і внутрішні навантаження, пов’язані з переміщенням важкої техніки по цеху або вібрацією від працюючих механізмів.