Будівництво зерносховищ в Україні

Будівництво сховищ, зерносховищ

22.03.2018

Будівництво сховищ і зерносховищ є частиною активно розвивающогося аграрного сектора. Виростити врожай – це лише половина справи. Не менш важливо зберегти якісний продукт до моменту його реалізації. До основних вимог, що пред’являються до сховищ і зерносховищ, відносять:

1. Стійкість будівель, як перед зовнішніми факторами, так і перед внутрішнім тиском вологих і сухих зернових мас.
2. Захист врожаю від опадів, грунтових вод, конденсату. У приміщенні повинен бути суворий контроль над рівнем вологості повітря.
3. Високий рівень пожежної безпеки.
4. Сховище повинне бути зручним для експлуатації, не створювати незручностей в обслуговуванні врожаю, проведенню дезінфекції, проїзду спецтехніки.
5. Системою аспірації, яка дозволяє значно знизити кількість пилу в повітрі, створює умови, необхідні для роботи персоналу.

«БК СОЛІД» надає професійний підхід до питання зберігання і переробки плодоовочевої продукції та зернових культур. Наша компанія пропонує розробку і зведення типових та індивідуальних сховищ і зерносховищ. Проект кожного об’єкта розробляється з урахуванням експлуатаційних особливостей приміщення. Дотримання технології будівництва робить сховища безпечними, надійними, міцними і довговічними. «БК СОЛІД» виконує весь комплекс робіт при будівництві сховищ і зерносховищ: від розробки проекту приміщення до здачі в експлуатацію. Використання сучасних будівельних матеріалів, таких як сендвіч-панелі, дозволяють нам виконувати всі будівельні роботи в найкоротші терміни.

Як при будівництві великих комплексів зі складною технологічною системою, так і при зведенні невеликих сховищ, ми враховуємо побажання клієнтів і гарантуємо якість споруджуваного приміщення.