Будівництво огороджувальних конструкцій

Захисні конструкції

10.05.2018

Огороджувальні конструкції – це елементи конструкції будівлі, що захищають його обсяг. Вони можуть виконувати і функції несучих конструкцій. Огороджувальні конструкції можуть бути як зовнішніми, так і внутрішніми. Зовнішні виконують функцію захисту приміщення від зовнішніх негативних факторів. Внутрішні конструкції поділяють приміщення на окремі блоки. Значення таких конструкцій важко переоцінити. Від них залежать робочі і експлуатаційні характеристики приміщень. До огороджувальних конструкцій промислових приміщень відносять частини покриттів, стіни, перегородки, ворота, підлоги і перекриття.

Покрівля найчастіше виконується з рулонного матеріалу. Залежно від вимог до теплоізоляції, покрівля може бути різною.

Для стінових огороджувальних конструкцій промислових будівель широко застосовується уніфіковані стінові панелі. По теплозахисних властивостях панелі також ділять на утеплені і не утеплені.

Конструкції для заповнення віконних прорізів можуть бути виготовлені з різних матеріалів: дерева, сталі, легких сплавів і пластмас. При необхідності, віконні прорізи можуть бути заповнені заскленими конструкціями, які дозволяють висвітлювати невелике приміщення природним світлом. До того ж, такі конструкції дозволяють видалити з приміщення шкідливі гази і випаровування. Команда фахівців «БК СОЛІД» професійно виконає роботу з огороджувальними конструкціями. Ми враховуємо всі побажання наших клієнтів, використовуємо новітні технології при будівництві.